Hevoset

Hevoset

Tutustu Marin kisakumppaneihin!

Clintwood

r. Clintwood

i. Clinton I
e. Samantha BS
ei. Lasino

Clintwood on vuonna 2007 Saksassa syntynyt holsteinruuna. Marin omistukseen se siirtyi heinäkuussa 2014 sen tultua Lempäälän Ratsastuskeskukseen myyntiin Marin työskennellessä siellä ratsuttajana. Clintwood on kiltti ja hyvällä itsetunnolla varustettu ruuna, jolla on valtavasti hyppykykyä. Clintwoodin kanssa Mari on menestynyt hyvin 130-luokissa ulkomaita myöten ja he ovat kisanneet 145-luokkiin asti. Nykyään Clintwood viettelee jo leppoisampia päiviä kilpauran ollessa jo takanapäin.


t. Go Top

i. Grey Top
e. Why Not
ei. Wanderbursch II

Go Top on syntynyt 2012 Saksassa. Se on hannoverilainen skoupikas ja varovainen tamma, jonka Mari löysi vuoden 2017 lopussa Saksasta. Poppana on karismaattinen ja kiltti, sekä hyvin nopea liikkeissään. Se on kilpaillut 5-vuotiaana Saksassa nuorten hevosten luokissa menestyksekkäästi 120-tasolle asti. Marin kanssa Suomessa on kilpailtu 130-luokkiin asti.


t. Stella Marine

e. Smillas Jaunkundze
i. Stenograph
ei. –

Stella on vuonna 2014 Mäntysalmien tallilla syntynyt tamma. Se on Marin entisen kilpakumppanin Smillan varsa. Stella on kilpaillut 110cm luokkiin asti, mutta sen kilpailu-uraa ei ole ehditty kehittämään pidemmälle.


r. LRK Armenius †

i. Acodetto
e. Elsafina
ei. Sandro

Armenius oli syntynyt vuonna 2008 Saksassa. Se oli yhteisomistuksessa LRK Centerin kanssa ja Mari ehti kilpailemaan sillä 130-luokkiin asti. Armenius oli hieno ja kyvykäs hevonen. Valitettavasti syksyllä 2017 Armenius sai yllättävän sairaskohtauksen, jonka takia se piti lopettaa vain 9-vuotiaana.

Comments are closed.