Hevoset

Hevoset

Tutustu Marin kisakumppaneihin!

 

Clintwood

Clintwood

r. Clintwood

i. Clinton I
e. Samantha BS
ei. Lasino

Clintwood on vuonna 2007 Saksassa syntynyt holsteinruuna. Marin omistukseen se siirtyi heinäkuussa 2014 sen tultua Lempäälän Ratsastuskeskukseen myyntiin Marin työskennellessä siellä ratsuttajana. Clintwood on kiltti ja hyvällä itsetunnolla varustettu ruuna, jolla on valtavasti hyppykykyä. Clintwoodin kanssa Mari on menestynyt hyvin 130-luokissa ulkomaita myöten ja he ovat startanneet 145-luokassakin.

 


t. Go Top

i. Grey Top
e. Why Not
ei. Wanderbursch II

Go Top on syntynyt 2012 Saksassa. Se on hannoverilainen skoupikas ja varovainen tamma, jonka Mari löysi vuoden 2017 lopussa Saksasta. Poppana on karismaattinen ja kiltti, sekä hyvin nopea liikkeissään. Se on kilpaillut 5-vuotiaana Saksassa nuorten hevosten luokissa menestyksekkäästi 120-tasolle asti. Marin kanssa Suomessa tuloksia on tehty Racing Trophy-luokissa 120cm korkeudella.

                                                                                                                                                               DSC_1386.jpg


t. Stella Marine

e. Smillas Jaunkundze
i. Stenograph
ei. –

Stella on vuonna 2014 Marin tallilla syntynyt tamma. Se on Marin entisen kilpakumppanin Smillan varsa. Stella ei ole vielä suurempaa menestystä kilpailuissa niittänyt, mutta suoritti joitain pikkuluokkia kesällä 2019 ihan lupaavasti.

IMG_2580


 

r. LRK Armenius †

i. Acodetto
e. Elsafina
ei. Sandro

Armenius on syntynyt vuonna 2008 Saksassa. Tämä isokokoinen mutta kiltti ruuna on kilpaillut 120-luokkiin asti. Armenius on ikäisekseen vihreä, mutta voimaa ja hyppykykyä siinä piisaa. Marille Aku siirtyi heinäkuussa 2015. Aku jouduttiin valitettavasti lopettamaan 2017 syksyllä äkillisen sairaskohtauksen vuoksi.

 

Comments are closed.