Hevoset

Hevoset

Tutustu Marin kisakumppaneihin!

 

Clintwood

Clintwood

r. Clintwood

i. Clinton I
e. Samantha BS
ei. Lasino

Clintwood on vuonna 2007 Saksassa syntynyt holsteinruuna. Marin omistukseen se siirtyi heinäkuussa 2014 sen tultua Lempäälän Ratsastuskeskukseen myyntiin Marin työskennellessä siellä ratsuttajana. Clintwood on kiltti ja hyvällä itsetunnolla varustettu ruuna, jolla on valtavasti hyppykykyä. Clintwoodin kanssa Mari on menestynyt hyvin 130-luokissa myös ulkomailla ja he ovat startanneet 145-luokassakin.

 


t. Go Top

i. Grey Top
e. Why Not
ei. Wanderbursch II DSC_9152

Go Top on syntynyt 2012 Saksassa. Se on hannoverilainen skoupikas ja varovainen tamma, jonka Mari löysi vuoden 2017 lopussa Saksasta. Poppana on karismaattinen ja kiltti, sekä hyvin nopea liikkeissään. Se on kilpaillut Saksassa nuorten hevosten luokissa menestyksekkäästi 120-tasolle asti ja Marin kanssa aloittanut ensimmäiset kilpailunsa nyt metrin tasolta.


 

r. LRK Armenius †

i. Acodetto
e. Elsafina
ei. Sandro

Armenius on syntynyt vuonna 2008 Saksassa. Tämä isokokoinen mutta kiltti ruuna on kilpaillut 120-luokkiin asti. Armenius on ikäisekseen vihreä, mutta voimaa ja hyppykykyä siinä piisaa. Marille Aku siirtyi heinäkuussa 2015. Aku jouduttiin valitettavasti lopettamaan 2017 syksyllä äkillisen sairaskohtauksen vuoksi.

 

Comments are closed